SEUROILLE

Seuroille

Kokonaisvaltaista palvelua seuroille tuotteistuksesta aina verkkokaupparatkaisuihin.

Kaikki yhdestä paikasta

Anna osaavien tekijöidemme hoitaa seurasi fanituotemyynti ja muut varusteasiat kerralla kuntoon.
Tutustu tästä

Yrityksille

Pikeepaidat, hupparit, t-paidat ja huomiopaidat painatuksella erittäin nopeasti ja vaivattomasti.

Tiesitkö?

Kauttamme saa myös huippulaatuiset ProJob -merkin työvaatteet.
Tutustu tästä

Painatuspalvelut

Etsitkö esimerkiksi peliasupainatuksia kilpailukykyiseen hintaan? Olet oikeassa paikassa.

Peliasupainatukset

Kauttamme saat valmiiden tekstiilien lisäksi helposti ja vaivattomasti kaikki peliasupainatukset sekä logo- ja mainospainatukset.
Tutustu tästä

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme. Meidät tavoitat helposti puhelimitse tai sähköpostilla.

Soita meille

Askarruttaako jokin? Ota meihin reippaasti yhteyttä soittamalla, chatissä tai sähköpostitse.
Soita tästä

helppoa ja vaivatonta

“Niukat henkilöresurssit ja rajallinen aika ovat kaikille urheiluseuratoimijoille tuttuja haasteita. Suomen Urheilutekstiilit tarjoaa ratkaisun arjen ongelmiin ja edistää samalla seurojen näkyvyyttä sekä varainhankintaa. Anna osaavien tekijöidemme hoitaa seurasi fanituotemyynti ja muut varusteasiat kerralla kuntoon. Meiltä saat kaiken yhdestä paikasta.”​

tuotteitamme

T-paidat

Malleja ja värejä löytyy lukuisia erilaisia. Olemme tehneet valmista seulontaa, joten tarjoamme vaan laadukkaita tuotteita.

Lippikset

Valitsemme yhdessä verkkokauppaan tai kampanjamyyntiin sopivimmat mallit. Tosifanin tunnistaa lippiksestä!

Hupparit

Hupparit ovat loistava tapa tuoda seuravärejä ja -brändia esiin myös arjessa. Tuoteryhmä sopii mainiosti myös isompiin kampanjoihin.

Pipot

Pipoihin tarjoamme useita erilaisia vaihtoehtoja: kudottu tupsupipo, arkikäyttöön soveltuva taitepipo tai kevyt treenipipo heijastavalla painatuksella.

Kudotut fanihuivit

Klassikko, joka ei jätä kylmäksi. Autamme tarvittaessa tuotesuunnittelussa ja toteutamme seurallesi jokaisen urheilufanin vakiotuotteen.

Peliasut

Arki- ja faniasusteiden lisäksi meiltä löytyy asusteita myös peli- ja harjoituskäyttöön. Peliasut saa näppärästi valmiiksi painettuina.

Mitalit ja pokaalit

Tarjoamme laadukkaat mitalit, pokaalit ja tsempparipalkinnot edullisesti ja nopeasti. Tuotteet saa toiveiden mukaisesti valmiiksi kaiverrettuina.

Vaihtoviirit

Meiltä saa kustannustehokkaasti myös vaihtoviirejä juniorijoukkueiden käyttöön. Tarkoin valitsemamme valmistaja takaa laadukkaat tuotteet.

Kausikortit

Sitoutunut kannattaja varmistaa sisäänpääsynsä otteluihin jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Toteutamme seuroille myös kausi- ja jäsenkortteja edullisesti ja vaivattomasti.

tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu on yksi konseptimme kivijaloista. Autamme seuroja tyylikkäiden tuotteiden suunnittelussa ja sen myötä brändin vahvistamisessa. Kun tuotteiden ulkoasu on kunnossa, myös kauppa käy vauhdikkaammin.

tunnettuutta tuottavasti

Suomen Urheilutekstiilit on luonut uudenlaisen tavan myydä ja markkinoita urheiluseurojen tuotteita. Olemme saaneet jo lyhyessä ajassa useita suuria seuroja mukaan. Katukuvaan on saatu tuhansia huppareita, t-paitoja, pipoja ja muita tuotteita lisäämään seuran ja joukkueiden näkyvyyttä. Hienon lajikulttuurin rakentamisen lisäksi emme ole unohtaneet seurojen tarvetta myös varainhankintaan. Tavoitteenamme on aina tarjota seuroilla mahdollisuus tehdä myös tuottoa tuotemyynnillä. Laatu, vaivattomuus, varainhankinta ja tunnettuuden kasvattaminen ovat urheiluseurayhteistyömme kulmakiviä.

Tuotekuvastoista löydät helposti selattavat katalogit merkeiltä: Clique, Craft, Gildan, American Apparel, Projob, Cutter & Buck.

Ota meihin yhteyttä

Kysy tai pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme oheisella yhteydenottolomakkeella, chatistä tai soittamalla. Mietitään yhdessä, mitä voimme tehdä hyväksenne.

KAUPAT

  • Seurakaupat
  • Brändikaupat
  • Bändikaupat
  • Koulut
  • Outlet

INFO

  • Maksu- & toimitusehdot
  • Rekisteriseloste

© Copyright 2020 Suomen Urheilutekstiilit Oy

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.